Elifinannesiiii Kızlar anlımda 4 tane dikiş var nasıl daha çabuk kapanır acaba dikiş izi kalmamaı için be yapabilirim
Ask_hosmus Elifinannesiiii evet anlımda hafta da 2 kere pansuman gittim sağlık ocağına 2,3 hafta da kapanmıştı hatırladığım kadarıyla benim 6 içerde 6 dışarıda vardı derin değilse yarık hemen iyileşir bence
Elifinannesiiii Ask_hosmus Banada 2 günde 1 git pnsumanana dediler 4 dikiş var umarım çabuk kapanır dikişlri çıkartırken acımış mıydı çok? Yanıtınız için teşekkürlwr bu arada
Ask_hosmus Elifinannesiiii evet yaaa çıt çıt ediyo 😂😂 ben ah dedim hemşirenin elini tuttum karı diyo elimi bırakta çıkarim diyo 🤦♀️😂 hep kadın doktorlardan nefret etmişimdir kadın kadının düşmanı aga 🤷♀️
Ask_hosmus Elifinannesiiii gelir gelir kesin gelir 😂 ilk günler kötü duruyo da dikişler çıkınca sonra düzeliyor geçmicek diye korkma nasıl becerdin kafanı yarmayı 😂
Elifinannesiiii Ask_hosmus Aahh sözde tatildeyiz dolabın camı sallanıyomuş kapağı açmamla camın kafama düşmesi bir oldu 🤦🤦
Ask_hosmus Elifinannesiiii iyi yapmışsın benimki saçma bir şekilde yarıldı halı yıkarken dzimin üzerindeydim katlamadaydım dizlerim bi kaydı yüz üstü düştüm 🤦♀️bi baktım kan Allah eşimi aradım düştüm dedim balkonda kaydım dedim oda garibim balkondan düştüm sanmış😂😂
ikiprensannesii2 Elifinannesiiii Yok krem falan vermemişlerdi ki 1 hafta sonra da dikişleri aldırmaya gitmiştim