GuzelEcemnur Kızlar kizim 6 aylık olmasın 1 buçuk ay kaldı mevlut yapmayi düşünüyorum elbise önerisi istiyorum
Narebebek GuzelEcemnur Bende yaptım mevlüt öyle özenli bi elbise giydirmedim ama e bebekte çok güzel elbiseler gördüm dün oraya bakabilirsiniz 😊
bilgemira GuzelEcemnur canim bende ki,im 7 aylik kaynanam mevlut yapacak korona var diye yapamadik bende kizimin elbise hazir ama ben ne giyicem bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
bilgemira GuzelEcemnur benim akrabam kostum dunyasi sahibi internetten beğendim hemen dikti sagolsun onu giydircen
GuzelEcemnur ipegin_annesi ailecek olacak zaten öyle herkes gelmicek 5 6 kişi anca kuran okuycaz Hatıra fotoğrafı falan
bilgemira GuzelEcemnur instagramda samsun kostüm dunyasi istedigin elbiseyi diker senem abla adim bahar size onerdi de istedigini dikiyor vallahi
bilgemira GuzelEcemnur bak canim vallahi akrabam demem herseyimi ordan aldim yaptim simdi kendime elbise diktircem bakiyorum model
2bebelianne__ GuzelEcemnur ebebekte çok güzel mevlüt elbiseleri var tütülü😍 ben geçen hafta kızıma ordan doğum günü elbisesini aldım tütülü pembe🥰