Smyy61 Hala olmadım 12 gün gecti 40 ımdan sonra gelen yogun kanama regli kanaması değilmydi diye düşünüyorum 11 gün sürdü regli kanaması ise emzrdiğim için mi böyle gecikti hamile değilim test yaptım 🤷♀️
Aybersa Smyy61 12 ay olmadım yani ,40 ında gelen kanama adet kanaması olmuyor genelde ,adetin düzenli değil şuan ,o yüzden gecikme olarak bakma
Smyy61 Cigdemsenol hiç sorma benmde öyle daha 3 aylk bebeğim kaldıramam yani bu kadar tedbire ragmen olursa saldrırm eşime😂
Cigdemsenol Smyy61 Ahah ahaha ahaha ya benimki asiri komik. Ben daha knce 2 bebek kaybettim. 3. Hamile kaldım yüksek riskli gebeydim. Neyse hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kardws gibiydik 🤣 sonra kizim dogdu cok uzun kuvizde yatti 6. Ayına kadar surekli hastanelerdeydik tam hersey bitti 2 kez enfeksiyon kaptı falan o zaman diliminde benim psikoli biraz bozuldu yine kardws gibiydik. 1 bucuk sene sonra toplamda 1 kez oldu. O da aletimin olmadığı aya denk geldi. Çıldırıyorum. Herhangi bir belirti yok ama bebegim 9 aylik olacak fakat asla bu düşünceye hador değilim 🤦♀️ Hayirlisi hakkimizdw
Smyy61 Cigdemsenol çok gecmiş olsun senn adına gercekten çok üzüldüm rabbim zorlugu verms ama hayrlısnı vermstr size bagslasn minik kızımızı🙏 herseyn hayrlısı artk gerckten akısına brakyorm 😂
atesbebek11 4.5 aylık oğlum var ilk kızımda düzenli olmuştum bundada daha hiç olmadım ha oldum ha olucam diye tedirginim
Minikellerim Maalesef 1 haftadır olmadım acayip stres ettim teste yaptım negatif. Sökülecek gibi ama nasıl olacak bilmiyorum :((((