Ates123 Dogumdan sonra sleeppy kullaniyordum 2 3 ay kullandim sonra alerji yapti degistirdim baby turco ya gectim suan 11 aylik ve yine alerji oldu hangi beze geçebilirim öneriii??
Dryalp Ates123 her bebeğe yaramaz canım bezler ben morfix kullanıyorum memnunum ama cok tuttuncada bişiyor bebekler
FatmaKrbkl Ates123 prima premium care kullanıyorum prematüre doğdu oğlum doğduğundan beri hiç pişik kızarma alerji yaşamadık
Mine5369 Ates123 doğumdan itibaren hep molfix pure soft kullandım çok memnundum şu an 10 aylık olduk 2 aydır molfix yeşil paket kullanıyoruz her hangi sorun yaşamadık
Eymencvk Ates123 bebem natural kullandnz mı onu deneyeceğim prmidan memnunum ama onu denemek istyrm naturel pamuklu kışa geçeceğim ona pşk yapmıyor prmda
Asleres Ates123 o benim bebeğim de de çıkıyor aile hekimi bez alerjisi gibi değil dedi çok sıcaklardan olur ve sık sık altını değiştirmen lazım drdi krem verdi . Kullandık 1 buçuk hafta sonra dişi patladın😂 diş öncesinde de pişik yapabiliyormuş
Dryalp Ates123 benım de var kızımda sıcaktan diyorum krem sürüyorum hep sürün gecıyor malesf o sıcaktan oluyor bezden olmuyor
Ates123 Asleres aynen diş den olabilir 3 4 gundur ishal gibi yapiyor zaten doktor 3 tane dis geliyor demisti gecen hafta ateşlendi de
BaranAleyna Ben slepy ve baby turco kullanıyorum çok şükür öyle aman aman pişik olmadı sivilce tarzı olıyor onda da sudocrm kullanıyorum hemen geçiyor bebekten bebeğe fark yapabilir
2bebelianne__ Ates123 kızım 1 yaşına girecek doğduğu günden itibaren prima premium care kullanıyorum çok memnunum 🥰