Yadeyade Merhaba güzel annişler. Yarın eşim ve 10 aylık bebeğimle havuza gitmeyi planlıyoruz. Yanıma almam gerekenler nelerdir , mutlaka al dediğiniz şeyler var mı. Yardımcı olur musunuz 🌸
Pembebeyzmavi Yadeyade güneş kremi şapka kolluk maya bez havlusu ben decathlondan yarım kollu tşört mayoda almıştım güneş yakmasın diye, yürüyorsa slipstop patikler
nickimikili Yadeyade tenteli şişme bot çabuk kuruyan uv korumalı tulum mayolardan ben decathlon tercih ettim dize dirseğe kadar hem üşütmüyor hem kesinlikle yakmadı güneşten aynı şekilde decathlonun ense kapatan uv korumalı şapkasındanda memnun kaldım. Mayo bez huggies çok güzel 👍🏻 bunun dışında trukid veya incia güneş kremi ikisinide tavsiye ederim doğal içerikli ve koruyor. Müslin panço ve havlu panço bamboo olanlar çabuk kuruyor mayoyuda iki tane almak lazım ıslak oluyor çünkü akşam serince sabah hemen giymek için en az iki adet lazım. Çeşitli deniz havuz oyuncakları var doldurup boşaltılan şeyleri çok seviyorlar birde takla atan bir yunus var. Yürüyorsa en az 2 tane slipstop şart çok lazım oluyor yerler kayıyor kumlar yanıyor 😂 izmirli annenin tavsiyesi bol olur 🤪 bir nemlendiricide her ihtimale karşı yanınızda olsa iyi olur. Kumsalda şezlong yoksa yere seçeceğiniz büyük birşeye ihtiyacınız olur şemsiyesiz yaşam zaten mümkün değil. Atıştırmalık ne severse bi kaç parça çantanıza atın çok acıkıyorlar suda ve ilk kez tanışıyorsa suyla önce kucağınızda girin yavaş yavaş yoksa korkabilir
ikizlerinannesi2985 Yadeyade şapka, mayo bez, güneş kremi, havlu, müslin battaniye alın. Bebek arabasında uyursa ışık vurmasın diye arabayı örtersiniz. Biz 5 litre su alıyorduk. Havuzdan çıkınca hemen yıkıyorduk. Şişe de alabilirsiniz