150721 Oğlum da doğuştan peygamber sünneti var idrar deliği derinin altında kalıyor 6.ayda ameliyat olması lazım dedi doktor. Böyle olan varmı iyileşme süreci nasıl zor bir ameliyatmış sanırım ücretleri nasıl
ikizkalpler 150721 korkmayın zor değil biz 8 aylıkken olduk. Çok aşağıda değildi delik yakındı uca. 10 gün sonda takılı kaldı. Özel bir hastanede yaptırdık ücretini bilmiyorum sağlık sigortamız karşılamıştı. Bebek tam hareketlenmeden yaptırdığımız için zaptetmek daha kolay oldu.
Gunsss 150721 merhaba, arkadaşımın bebeğinde var aynı durum çok araştırdı doktor gezdi baya ameliyat kesin çÖzüm değilmiş iyice araştırın 9. Ayda sünnet ettirip tekrar kontrol olacak
aakar 150721 benim oğlumda öyleydi tabi biz bunu sünnet ettirdiğimiz gün öğrendik doktorumuz söyledi peygamber sünnetine çok yakındı diye sadece bir iki dikiş atılıyor yani bizim öyle oldu canım. Biz 30 günlükken sünnet ettirdik
balpetegimmmm 150721 merhaba benim oğlumda 3 ay 20 günlük bizdede aynı problem var 6aylık olunca ancak operasyon olur dediler