Egeninincisi Kızlar ben dermoeczanemden bu ürünü aldım görseldeki ürünle bu ürün farklı acaba ilacın kutusu mu değişti yoksa bu ilaç sahte mi ?
irva Egeninincisi Uzun süreli kullanmayın ama potasyum yüksekliği yapıyor.Her vitamin var içinde çünkü.Sürekli almak iyi değil.Bende kullandım potasyumu yükseltince bıraktım.
Egeninincisi ikiPrensesAnnesi20 haberlerde görünce insan korkuyor dedim acaba sahte mi tamam canım sağolasın içim rahatladı
Egeninincisi Ikrazumra19 doktorlar tavsiye ediyor ama bana doktor vermedi ben emzirdiğini için almak istedim. Malum depolarımız boşalıyor. Bi zararını görmedim herhangi kalıtsal bir hastalığım olmadığı için.
Egeninincisi Usarname bende bi ay önce bu kutudan kullandım yenisi söyledim üstteki geldi sanırım yenilendi kutusu
Ikrazumra19 Egeninincisi tsk ederim benim de cok ihtiyacim var ama ne alaicam karsr veremedim bi turlu buna bakicam
ikiPrensesAnnesi20 Egeninincisi canım doktor bana bunu hem emzirdigim için hemde hamile olduğum için verdi siz ne için kulaniyorsunuz
Usarname Egeninincisi olabilir bi internet sitesi vardı orijinal mi değil mi diye numarasından sorgulanıyordu bi araştırın isterseniz yine de
Egeninincisi ikiPrensesAnnesi20 bende emziriyorum canım ☺️Baska vitamin kullanmıyorum sadece bunu kullanıyorum depolarım boşalmasın diye