Prensesannisii Merhaba kızlar emzirirken acı veya baharatlı şeyler yediniz mi mesela acı çiğköfte gibi yediyseniz sütünüzün tadında bir farklılık oldu mu yada bebeğinize etki etti mi lütfen cevaplar mısınız resmen hamile gibi çok acı çiğköfte aşeriyorum 😁😁
Toprakseyran Prensesannisii valla bana başta yeme dediler ama napıyım dayanamadım ben baharat ve acıyı çok severim abartmadan yiyorum birde soğuk birşey içme dediler ama biraz soğuk su mecbur içiyorum çünkü çok sıcak başka türlü olmuyor maalesef 🙏 Bebeğim de asla bir yan etki veya başka birşey görmedim hatta bazı tecrübeli anneler biraz acı yiyorsan bebeğin kabız olmaz diyorlar bağırsakları çalışır diyorlar ki bebeğimin çok şükür öyle kabızlık problemi de yok. Ben yani o acı ve baharat kısmına çok inanmıyorum.
sademinannesi Prensesannisii bebeğim 3 ay 1 günlük geçen hafta sadece bir sıkım çiğ köfte yedim acılı canım çok çekiyordu onun dışında hiç tüketmedin doktorun birinden dinlemiştim acı baharatlı vs yerseniz bebeğin içi yanar abartmayın emziren anneler demişti onu da duyunca hiç yemedim fazla abartmamak kaydıyla nefsinizi körlemek için biraz yiyebilirsiniz
Mervekaynak Prensesannisii asla asla ama asla yeme. Ben acılı bile değil normal çiğköfte yedim 2. Günün akşamı çocuğun poposu kıpkırmızı oldu 😢😢😢😢 asla yeme baharatlj falan da hicbisey tuketmiuorum ben
Prensesannisii sademinannesi aylardır zaten dikkat ediyorum ilk defa canım doyasıya acılı çiğköfte istedi onuda yiyemicemm :-)