Morfrenk Eren18 pişik önleyicidir. Öncesinde sürülür, yoğun pişiklerde olduktan sonra fayda etmeyebilir ama ben memnunum günde 1 kez en az sürerim 10. 5 aylık kızım sadece 2 kere oldu
Sila91 Eren18 çok güzeldir,devamlı kullanırsan pişik bile olmaz. Bazı yatalak hastaların sırtına falan sürüyorlar yara olmasın diye.
Sinemty Eren18 mustela kullanıyorduk beyaz minik sivilce gibi şeyler çıkmıştı sudocreme geçtim 2 günde düzeldi yavrumun poposu 💕 evimden eksik etmem bundan sonra
birkedibirbebekannesi Eren18 Doğduğundan beri her bez değişiminde sürüyorum. 5 aylık kızım hiç pisik olmadı tavsiye ederim.
Bodurtugce Eren18 19 aylık olacak asla sasmadim sasmamda 😂 o kadar güzel ki pamuk gibi kullandigimdan beri 1 kere pişik olmadı şükür
Fero110 Eren18 hic deneme bile daha beter yapıyor onun yerine pudra bepantol zeytin yağı sur daha iyi cnm
Edalikuzusu Eren18 lansinoh göğüs ucu kremi sürmüştüm ben bir kere pişik olduğunda bir daha hiç olmadı iki sürmemde hemen geçmişti 😍 mustela sudo krem kantaron yağıda denemiştim işe yaramadı . Mavi hametan kremde iyi geliyor