Elifinelizi bizi inanılmaz yıprattı bu süreç Allah başka dert vermesin ama diğer çocuklar gibi belirtiler olmayınca akıl nerelere kayıyor,tabiki kesinlik hiçbir zaman koyamam benim çocuğumda öyle sayısız makale okudum her mecradan araştırdım çok az olmakla birlikte gerçekten diş çıkana kadar kustu diyen anneler de var yok değil yani,ve onlara da aynı şekilde dış kusma yapmaz diye cevap veriliyor,nedendir bilmem ama diş kusma yapıyor arkadaşım Ocak ayında kusma başladı ayda 1 kere bazen de 20 günde 1 kere kustu ve hiçbir yan şikayeti yokken kusuyor oynamaya devam ediyor üşütme yada mide problemleri var gibi sıkıntısı da yok onlarca kez gider mi hastaneye bir çocuk birde her seferinde sorun cozulmeden gelir mi geldik çünkü her gittiğimiz yerde endoskopi yapalım kolonoskopi yapalım,ilaçlı film çekelim ben anne olarak bu önerilere içim isinmadi belki de annelik iç güdüsü bilmiyorum ama erteledim hala daha erteliyorum,diş patlıyor kusma gaz gibi şeyler bitiyor biraz rahatlıyor geri sikayetler başlayınca bakıyorum gene diş geliyor bu kadar tesadüf olabilir mi yani o yüzden sabır çektim son dişlerin de bitmesini bekliyorum onlarda bittikten sonra aynı şekilde devam ederse o zaman yaptırırım,bu arada gaita tahlili de verdiniz mi bağırsakta vs bir problem varsa kıl kurdu yada candida gibi onlarda kusma yapar