Aysunn25 7 buçuk aylık bebeğim var , gövdesini kaldırıyo,ellerine ağırlık verip duruyo emeklemeye tam olarak kendimi atiyi yoruluyor, nasık oluyor emeklemeye çalışmak emeklemeden öncesi nasol oluyor , gövdesini kaldırdıktan snra emeklemesi yakın mı
Fun Aysunn25 evet yakın annesi gövdesini kaldırıp poposunu öne arkaya(dans edermiş gibi) yaptığı zaman bil ki emeklicek kendine güvenini bekliyo. Sen bu durumu destekle önüne ilgisini çekicek bişeyler koy
Findikfistik Aysunn25 Her bebek bi olmaz ama bizimki onu yaptıktan yaklaşık 1-1,5 ay sonra emekledi. O zaman aralığında her yere komando gibi sürünerek gitti. Tam olarak emekledikten bi kaç gün sonra da bi yerlere tutunup kalkmaya başladı. Sizinki belki kısa sürede emekler kim bilir.
goktugmom_061220 Aysunn25 Benim oğlan 8 ay 24 günlük. 7 aylıktan beri göbeğinin üstünde sürünerek gidiyor. Şimdi emekliyor duruyor sürünüyor tekrar emekliyor. 😂
Snmhsn Fun ay benım bebegımde öle kolları ustunde poposunu dikiyo havaya bi öne bi geri resmen samba yapıo gülmekten çatlıyorum aşkıma bian önce başarsın istiyorum 😂
Fun Snmhsn ozaman yakındır evi talan etmesi 😅 yavaştan tehlikeli şeyleri kaldırın önleminizi alın sağlıkla büyütün ☺️
Snmhsn Fun suan sürünerek koltuk altlarına giriyor 😂 evet kaldırdık bi iki şey kaldı teşekkür ederiz 🙏🏻
Yazaksami Aysunn25 oğlum önce sürünüyordu, sonra dediğiniz gibi gövdesini kaldırmaya başladı yaylanıyodu😊 sonra kurbağa gibi ayaklarını öne atmaya başladı ama ellerini ilerletmeyi bilmiyor yapamıyordu, belki 1 2 hafta sonra onu da öğrendi zaten sonra hemen emeklemeye başladı. Bunların hepsi 1 ay içinde oldu ❤