Linosh Herkese merhaba. Çok canım sıkkın bebegimin ayak parmaklari 6 tane olarak doğdu. Başka bir problem görülmedi ortopedi ile görüşün dendi. Böyle bir şey başına gelen bu süreci yasayan varsa nolur yardımcı olun çok endişeliyim
Prensesler_annesi Linosh bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum canını sıkma canım bi ara magazinde izlemisti bu konu çıktı bi çok ünlü varmış isimlerini hepsini hatirlamiyorum tek aklımda kalan beren saatti doktor bisey dedi mi peki
buzlulimonata Linosh hayatini cok etkileyecek bir sorun degil rahat olun☺️Belki simdi belki ilerde ameliyat da edilebilir bence bir sorun
Paradiseeeee Linosh elimin kuzeni de 6 parmaklı doğmuş amilyat la almışlar sonra problem yok kocaman genç kız şimdi
Sumeyyebaglan Tabi ki en iyisi ve en doğrusunu doktor bilir fakat yakın bi arkadaşımında ayak parmağı 6 taneydi hiçbir sorun yaşamıyodu
Linosh Sumeyyebaglan yeni anneyim ilk çocuğum benim çok evham yaptım öyle görünce başka biseyi var mıdır diye düşünüp duruyorum
Linosh Gizem9565 evet sadece o bor söylenti cıkmış öyle haberlerde. Ama konumuz zaten beren saat değil
Prensesler_annesi Linosh canım aslı var ya da yok duyduğumu yazayım demiştim konumuz zaten beeen saat te demedim nese sağlıcakla büyüt bebeğini geçmiş olsun yorum yapmak için de bin düşünüp bir yazmak lazımmış
Prensesler_annesi Linosh kusura bakma o zaman canim benim benim de başıma gelmedi ama duydugum biseyi yazmak istemistim😘
Linosh Prensesler_annesi sagolasin canim benim çocuklar iyi olsun yeter ki benim sıkıntım da çözülür inşallah çok daha büyük problemler var Allah bütün çocuklara şifa versin
Mom987 Linosh Komşumuz vardı 6 parmağı vardi 1 elinde onun dışında da normal sağlıklı bir adamdi ameliyat olmustu daha sonra. Gecmis olsun ameliyatla duzelecektir insallah.