Gul98 Arkadaşlar 6 aylık bebeğim kulaklarını çok kaşıyor emerken ama kulak içini yırtmış mınık minik kızarıklar var üst dişleri çıkıcak acaba bununla mı ilgisi var yoksa başka birşey midir basına gelen var mı
Ohaezgi Gul98 aaa benim kızım da 6.5 aylık dikkate almamıştım kızım da kaşıyor sanki yani tutuyor çekiyor🤔 burda bekliyim bende
MomofGok Gul98 dişlerinden dolayı kulaklarını kaşıyor. Dişin etkisi kulağa kadar vuruyor çünkü. Takip edin yakında incileri çıkar 😊
Ohaezgi Gul98 ah bi çıkarsak şu dişleri😓 kızınız çıkardı mı? Benim kızım daha çıkarmadı geçmi acaba 6 ay 21 gün
Gul98 Ohaezgi oğluşum var benım biZim alt iki diş çıktı üstteki iki dişte uçları çıkmış sanırım dişlerini gıcırdatıyor sürekli 🙂
Nuryalcndag Gul98 ben dişim gelmek üzere olduğunu kulak kepçesindeki yaralardan anlardım çeker kasır parmak geçirir hatta yanağını da kasiyabilir tutabilir yada yanağını parkeye halıya sürebilir hepsi diş gelince olur
Tugcedursun 3 aydır kulak kaşiyor ama hala çıkmadı o dişler 8.5 ayligiz daha hiç disimjz yok ☺️ benimki bence sinirlenince ve uykusu gelince kasıyor