2maviboncuk aslinaa Bende geçen ay katıldım hala kutu hazırlanıyor bir ayı geçti hevesimizi kaçırdılar 🤔
GiybetReis aslinaa ay ne güzel şeyler çıkmış. Bana hepsi burada katalogu göndercekler ve bi kaç abzürt şey daha. Katalog güzeldirde inşAllah camları felan silerim onla. 🤦🏼♀️
2maviboncuk aslinaa Bende geçen ay katıldım hala kutu hazırlanıyor bir ayı geçti hevesimizi kaçırdılar 🤔
aslinaa Mys01-01 deneBunu.com giriyorsun kayıt olup profili eksiksiz tamamliyorsun hepsi ücretsiz sana ürün gönderiyorlar
crazymommy aslinaa Ay hayırlı olsun canım bugün sabah bir uyandım baktım meil var baktım denebu kutusu banada çıkmış uykulu uykulu rüya mı diye kendimi falan cimciledim sonra yanlış mı okuyorum diye gözlerimi ocaladım sorma 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
busrasilra14 aslinaa bende yeni kayit olmistim ve sizin postunuzu gorunce bi gireyim dedim ki 2 saat kalmis kutuyu onaylamama 😅 hemen onayladim tesekur ederim
iki_prens_annesi aslinaa Anldm cnm daha dağıtıma cikmadi zaten bn sadece kutun ne zamn cikti bugun mu cikti onu merak etmistim🤗