Egemen16 Kızlar oğlum dün gece ateşlendi calpol verdim sabaha yine ateşlendi 8 buçukta tekrar calpol verdim düşmedi ateşi hala 38 derece ne yapabilirim akşama eşim gelince hastaneye götürücem şuan için ne yapabilirim teşekkür ederim herkese
Balkizlarim Egemen16 Ilık duş aldır ve ince giydir eklem yerlerine bez koy ayaklarina limonlu çorap giydir ve çorabi islat tekrar giydir geçmiş olsun inşallah düşer ateşi 🌟
Pudrabeyazim Egemen16 valla ayni durum bizde de var suan fitil düşürüyor ama ona agliycam diye saatlerce yine hastalanır hic sevmiyor valla şaştım kaldim
S-44N-56 Egemen16 ağrı kesici şurup pedifen verebilirsiniz inatçi ateşi bile düşürüyor çünkü bizde aynı durumu yaşadık doktorumuz bu ateş düşürücüyle düşürdüler hastanede
Kubra5657 Egemen16 dolven ver canım hemen düşürüyor ateşi calpol ateşe çok fayda etmiyor aslında 38 yüksek ateş değil korkma diş çıkarıyordur geçmiş olsun
Gozde_alparslan Egemen16 dolven daha etkili ateşte benim oğlumda üç gündür yaşıyoruz ateş sıkıntısını boğaz enfeksiyonndan dolayı dolven hemen düşürüyor dört saaatte bir veriyorum geçmiş olsun