Aezgi Sabah kahvaltı veriyorum öğlen yoğurtlu meyve 4 gibi ana yemek uyumadan öncede muhallebi veriyorum aralarda emziriyorum öğlen de yemek vermem gerekirmi acaba corba vs gibi
Egeanul Aezgi sabah kahvaltı sonra öğlene kadar vermiyorum isterse mama içiyor öğlen mutlaka çorba yoğurt olur öğleden sonra ara öğün meyve veriyorum bazen meyveli yoğurt öğlenleri yoğurt vermediğimde akşam 5 gibi ağır olmayacak şekilde yemek. (Köfte vs) 5 te yemek vermezsem akşam muhallebi veriyorum
Aezgi Zeyzeytu pazı yemeği sulu köfte veya sade köfte türlü yeşil mercimek semiz otu yemeği tarzında veriyorum
Egeanul Tugcecivan değişiyor o bebişimin taleplerine bakıyorum tamamen. Çok uykusu geldiğinde mutlaka mama veririm bazen yemekten bir saat sonra da mama içebiliyor. Çünkü yemekle tamamen karnını doyurmuyor. 150 cc yi buluyor bazende geçiyor
Modanne Sabah uyandığında emzirme, kahvaltı Öğlen emzirme, çorba sebze püresi etli yemek vs(yoğurt veremiyorum süt alerjisi var) İkindin emzirme, meyve Akşam uykudan önce meyveli muhallebi, emzirme ve yatış..