Sunshinemom Esneyip duran bebek neden uyumaz ? Altı temiz, emzirdim geceden beri kaç kere kakasını çişini yaptı. Ama geceden beri esniyo bi dalamıyor uyumuyor
GmnDr Sunshinemom bızde aynı durumdayız dün gündüzde uyumadı gece de uyumadı hala uyumuyor. Sallıyoruz gezdırıyoruz durma da durmuyor. Uykusu var yorgunluktan uyuyamıyor bu seferde sanırım devamlı ıkınıyor gazını cıkartıyor ama bitmiyor ıkınmaktan fıtık olacak 🤷🏻♀️
Bulutiko Sunshinemom bizimde aynı şekilde atak haftasındaymış napsak olmuyodu gazıda yok büyüklerin tavsiyesiyle çarşafta salladık hiç istemiyordum ama çaresizlikten resmen 2 dk aldı uyuması şaka gibi😅
Tugcecivan Sunshinemom Arada değil sürekli çıkarmalı ne kadar çıkarırsa cikarsin hep gazları oluyor geneldede uykuya dalma sorunu bundan kaynaklı oluyor
GmnDr Sunshinemom durmuyo emmek ıstemıyor veya tam memeye yapışmıyor devamlı hava cekıyor o yüzden. Zaten gazı var ıyıce gazlı oluyor.
Sulegdz Bizde aynı durumdayız uyuyo ama dalamadigi için en geç on beş dk sonra açıyor gözlerini. Atak haftasında olabilir misiniz? Bacalarıni karnına çekerek uyandiriyosa gazdan olabilir. Ben iki vay kaşığı rezene verdim dün akşam çocuğum çok guzel uyudu
GozdemHilal Gazdir canım kuveti varsa küvetin koy karnınadairesel hareketler yaparak bol sıcağa yakın ılık suyla ov sonra biraz yüzükoyun yatırıp sırtını sivazla belki rahatlar öyle benim oğlum çok gazliydi hep böyle yapardım uyurdu biraz
Sunshinemom GozdemHilal öle bişeyki gaz cıkartmaya da izin vermiyo omzuma alsam hemen ağlıyor çığlık kıyamet
GozdemHilal Sunshinemom canım bebeğin 13 günlük mu yanlış anlama seni üzmek değil niyetim ama gaz 15.günden sonra başlıyor hatta 3.haftada demişti doktor doydugundan emin misin peki??Anne sütü mü veriyosun sık emziriyor musun benim sütüm azdı çocuğum çok ağlardı doymamış meğer mamaya başlamıştık
Bulutiko Sunshinemom telefon için uygulamalar var yada google’a bebeklerin büyüme atakları yazarsanız da bir çok sayfaya ulaşabilirsiniz bununla ilgili☺️
Sunshinemom GozdemHilal evet 13 günlük. Sadece emziriyorum bende acaba yetmiyormu demiştim doktora. Kilo alımı tuvaleti yapması vs iyi aç kalmıyor bebek demiştti. Öle diyince artı bişey yapmadım yani. İstedkçe emziriyorum. Sütüm cok geliyor memeden hatta bazen o yüzdn memeyi istemiyor bile
GozdemHilal Sunshinemom tamam o zaman canım çünkü ufak bebeklerd ilk akla gelen doymadı doyuyorsa gazlar başlamıştır yavaştan
Sulegdz Benim kızım doğduğu günden beri gazlı 15. Gün diye bı kaide yok dedi doktor bana da kolik bebeklerin hemen başlatmış bizimki gibi. 😔