dinibilgicianne Humeyra6554 Kendisi kafasına koyamadıkça bırakamaz canım . Ben hamileliğim boyunca 9 ay emzirdiğim süre boyunca 3 ay içmedim çocuğum sütten kesilince başladım maalesef insan istedimi yapar kuzum 🌷
Dijleninannesi 2 yıl önce eşim bırakacağım die söz verdi daha öncesinde günde iki paket içen adam yavaş yavaş azaltarak suan günde 4 tane tek içiyor ama hâlâ tam olarak birakamadi bırakacak olan kişi tek seferde bırakmalı ve kafaya koyması lazım bence.
Burcu35 Humeyra6554 Yok benim eşimde bırakmıyor. Bazen öperken ıy sigara kokusu geldi diyorum, bazen öf üstüne sinmiş diyorum. Bırak demeyi bıraktım böyle yapıyorum😂 inşallah işe yarar
Burcu35 Humeyra6554 Hiç bıraksan şöyle böyle demiyorum ama kendimi çekiyorum direk. Ki eşim günde 6-7 kere diş fırçalar, sigarasını balkonda içer üstüne başka kıyafet giyer 😂
Pamukkizimmm Humeyra6554 Bende sigaradan artık bıkmış durumdayım kokusu pisliği bide üstüne masrafı nefret ediyorum.Yeni evlendiğimiz zaman spora başlamıştı eşim ve gerçekten de bir anda şak diye bıraktı kafasında bitirip böyle aylarca içmedi.Malesef başımıza kötü bir olay geldi ondan sonra tekrar başladı şuan bende bırak diyorum olmuyo diyo.