minimilena Oğlum ishal olmuş. Sabaha karşı kaka yapmış. pipisi kızarmış ve şişmiş ne kullanıpda geçirebilirim acaba ya canı yanıyor benim de içim gidiyor
Woody minimilena kaka çok kaldi da iltihap falan mi yaptı acaba? Bilgiden değil sadece tahmin Doktora mi danissaniz ki
Nergiss minimilena ishal pişik yapıyor zaten mavi Hametan sürün her altını değiştirdiğinde çok iyi geliyor ishali durdurmak için muz irmik kabız vb kabız yapan şeyler vermeye çalışın geçmiş olsun
Aylinsmom minimilena Her kaka sonrasi yikamanizi tavsiye ediyorum. Suan cok yogunsa travazol kullanin bir iki kere sadece ama. Onun disinda ise hametan kullanin her temizlemeden sonra gecmis olsun 🌺
Ozidem minimilena enfeksiyon nedeni olabilir pipi şişmesi bir krem var.geciren ama siz bi doktora gidin
Kayraaaaa Balanit olmuş olabilir bir doktora göster daha fazla ilerlemeden krem veriyor geçiyor iki üç güne geçmiş olsun
Arasbeyinannesi minimilena merhaba kremlerş kullandıktan sonra geçti mi dün benim oğlumunda şişti kakadan dedi enfeksiyonda varmıs hematen verdi siz nasıl oldunuz
Arasbeyinannesi minimilena kaç güne gectı peki birde doktor bana yıka dedi orayı sadece su ile mi yıkıycam losonuyla yıkayabılır mıyım bilginiz var mı