Algan-29-06 Kızlar bebeğim kolikti doktor tavsiyesi ile emzik kullanmaya başladık fakat bebeğim beni 5 dakika emiyor bir süredir gün içinde emzik versemde vermesemde böyle süre asla uzamıyor emzikten olabilir mi
Umay123 Algan-29-06 olabilir daha küçük olduğu için ağzı yoruluyordur. Gün içinde emzik vermeyin sadece uykuya geçişte verin. Diğer türlü meme reddi de yapabilir
ceyda-beliz Algan-29-06 çok ta fazla zannetmiyorum emzikten olucagini kilo alımı normalse sorun yok demektir çünkü bazı bebişler 5 dk bile emmeleri yetiyor doyuyorlarmis benim bebeğimde öyleydi ama kilo alımı iyiydi doktor sorun olmadığını söyledi
Algan-29-06 Umay123 gün içine vermiyorum aslında uykuya geçerken veriyorum ama işte ilk bebeğim olduğu için korkuyorum 😌
Algan-29-06 ceyda-beliz cuma günü doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor umarım bir sorun yoktur çünkü göğüslerimde hiç dolu dolu olmuyor ama bebeğimin keyfi çişli bez sayısı normal
ceyda-beliz Algan-29-06 işte demekki 5 dk emmek yetiyor şimdi fazla emdikçe çıkarıyor muhtemelen zamanla alışır annesi yavaş yavaş oda yeni öğreniyor herşeyi ama reflü falan olmasına dikkat et canım