Emirinannesiiiiiii Gaz sancısı çeken bebeğinizi nasıl sakinlestiriyorsunuz saatlerce agliyo susturamiyorum ve tekim ilk çocuğum
e1if Emirinannesiiiiiii beyaz gürültü onda da susmuyorsa fön makinesi sesini aç. Krizi geldiği zaman al kucağına hafif hafif squat hareketi yap ama bebeği göğsüne daya
Minnakveben22 Emirinannesiiiiiii ben cok krize girdiği zaman havluyu ütüyle ısıtıyorum ama hafif sıcak olcak onu göbegine koyyorum bikaç kez tekrarlıyrm rahatlıyo ve cıkartıyo☺️
Emirinannesiiiiiii Hafisee Kullanıyorum ama hiçbiri işe yaramadı Biogaia kullandım Nurse harveys kullandım Aguline kullandım Zinco kullandım duzelmedi
Emirinannesiiiiiii Minnakveben22 Denicem sağolun yoksa kafayı yicem ya tek başımayım susturamiyorum çok zor bı durum
Hafisee Emirinannesiiiiiii önemli olan sabır ve düzenli kullanmak gaz giderici damla kullanmamışsınız iki ürün kullanman lazım bir bagırsak düzenleyici iki gaz damlası . Ben metsil ve biogaia kullanıyorum 1 hafta düzenli aynı saatte vermeye calıştım anca etki etti