Shnarden Nöroloji de götüreceğim ama yine de sormak istedim oğlum 4 aylık uykudan uyanınca memeyi görünce elleri titriyor sanki heyecanlandığında oluyor gibi acaba normal mi?
Ayb Shnarden SelimliAnne titreme sadece ellerde mi? Ellerini birleştirip mi yapıyor? eşlik eden başka birşey var mı? Bakışlarında vs ya da vücudun diğer kısımlarında?
SelimliAnne Ayb eşlik eden başka bir şey yok, elleri açıkken yapıyor ama açıkça elleri birleşiyor mu çok da dikkat etmedim. emmeye başlayınca duruyor zaten. ben normal olduğunu biliyorum. anormal mi acaba?
Shnarden Ayb evet benim oğlumun sadece ellerini böyle heyecan sevinç gösterisi gibi geldi bana çünkü memeyi görünce uyandığında beni görünce babasına karşı yapmıyor acaba bir problem mi bilemedim ☹️
Ayb SelimliAnne merhaba alanım gelişim akademisyenim sorun olduğunu düşünmüyorum bahsettiğiniz gibi ise birşey kaçırmamak adına sordum soruları doktorunuza da sormayı ihmal etmeyin sevgiler
Shnarden Ayb tşk ederim bir nebze rahatladım ama çocuk nörolojisine de götürdükten sonra tam rahatlayacağım 😊
Ayb Shnarden gidin tabi sklınızda kalmasın sakin sakin gidin endişelenecek birşey yok kontrol amaçlı gitmiş olursunuz sevgiler