Gunesoz Gece emmesini kestim bayağı da oldu ama neden hala geceleri uyanıyor? Ne zaman bitecek bu uyanmalar?
mavilimor Gunesoz zamanı gelince olur uyumuyorsa illaki bardır derdi. Dişleri falan çıkacaktır yada emme alışkanlığını hala bitirmemiştir kafasında. Emmiyor ama sonuçta o bir alışkanlıktı.
Twinsmomee Gece emmesini nasıl bıraktınız acaba ikizlerim 16 ay 21 günlük bu gece ilk defa deneyim dedim sallayarak uyutmaya çalıştım uyumadilar iyice uykuları açıldı 1 saat falan oyun oynattım emzirdim öyle uyudular yine
Gunesoz Twinsmomee 2 kez kalkıyodu geceleri önce ilkini kestim babası gitti hep yanına bazen saatler sürdü uyutması su verdik. En son en zor olanı kestim sabaha karşı uyanmasını ama hala ona alışamadı. Yanına gidip odasında yatıyoruz uyuyana kdar yine su teklif ediyoruz. Babanın desteği çok önemli. Anneyi görünce mutlaka meme istiyolar
Twinsmomee Gunesoz Anladım teşekkür ederim benimkiler neredeyse saat başı bazen daha sık uyanıyorlar bilemiyorun nasıl nerden başlayacağımı birde sallayarak uyutuyorum normalde onu da bırakmaya çalışıyorum