Tuelar Sy2019 serum sıkıp aspiratör ile temizlemeye çalışıyorum ama temizleniyor mu bilmiyorum rahatlatıyor 😔
Sy2019 Tuelar ah şimdi yanımda olsaydınız da yardımcı olsaydım pediatri hemşiresiydim işi bırakmadan önce 2 yaşında ikizlerimle hemen hemen 3 ayda hırıltı yaşıyoruz
Tuelar Sy2019 yapayım o sekilde doktora gidip geldikten sonra herseyi denedim tek birsey sonuç yoktur
Tuelar buselidunya evet küçük dayanamıyorum bende burnu tıkalı gibi sesler çıkarıyor temizlemeye izin vermiyor 😔😔 başka bir sıkıntısına henüz rastlamadım kafayi hiriltiya taktım için 😔😔
buselidunya Tuelar Olsun inşallah başka bi sıkıntısı olmasın da, onlar bizden daha güçlü emin olun üzülmeyin Allahım şifalarını versin 🙏🏻 doktora getirin o bir çare olur size😍
Tuelar Sy2019 Allah bağışlasın sizin daha zor ben 1 taneye dayanamıyorum oturup ağlıyorum uykusuz kalıyor nefes alamiyor diye 😔😔
Sy2019 Tuelar alıştım artık ya ben daha hiç hastaneye götürmedim çocuklarımı zaten bulunduğumuz yerde hasteneye gitmek sıkıntı
Tuelar Sy2019 Allah yardımcımız olsun , inşallah atlatırız hepimiz çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
zynn Tuelar yani dogumdan itibaren tikansa da tikanmasa da burun temizligi öneriliyor zaten siz öncesinde hiç yapmadiniz mi?
Tuelar zynn doğumdan itibaren surekli yaptım hergun ama bu haftalar hirilti basladi bende anlayamadım 😔