jap İyi geceler bağyanlar🌺 oyun merkezinde kızımın kafasına kum gelmişti. 1 haftayı geçti 10 kere yıkadım daha arınmadı. Nasıl temizlenecek bunlar ya🙄 saçı ıslakken koli bandı yapıştırıp çeksem kumlar gelir mi ki acep
eymenzeynep jap elektrikli süpürgeyi en yavaş kademede çalıştırıp yavaşça çekseniz olur mu bilemedim ama🤷🏼♀️
1mom1baby jap o nasıl kummuş öyle biz denize gidiyoruz kafasını kuma sokuyo bide ince kum ama yıkayınca gidiyo sık dişli tarakla taramayı denediniz mi
aggubebek peki ağzına alıyor mu bu kumları, ona nasıl çare buldunuz? Ben oğlumu götürmek istedi m ama herşeyi ağzına götürüyor 😩
jap aggubebek yok canım. 1buçuk yaş civarı kumun toprağın tadına baktı. Yenmicek bişey olduğunu biliyo şuan😂
Esmece Saç kuru iken elinizle aralarına masaj yapsanız belki dokulebilirler ben öyle olduğu zaman anında müdahele ediyorum sonradan kalmıyor şükürler olsun ama saçtan saça farkedebilir bizimki seyrek bilemedim
FHKK jap Aşağı doğru çalkala belki dökülür 😅🙈 Şaka tabi ki anladın sen çalkalama konusunu 😁 İnce dişli tarak ile tara.😘