Dilann1636 Kızın elinde bugun beyaz lekeler çıkmaya başladı daha önce yoktu beyaz tenli bugun güneşte biraz fazla kaldık ondan kaynaklı olabilir mi ?
Grlnl Dilann1636 kurdeşan döküyor alerji benimde her halta alerjim vardır hep böyle olur özellikle ince derilerimde başka yerinde var mı?
Tosbiklerinannesi Dilann1636 kabarma olmuş muhtemelen Böcek ısırmış sivrisinek ısırığına da benziyor Benim oğlumu da çok ısırmıştı bir ara böyle olmuştu.
Thutik Dilann1636 sivrisinek alerjisi olabilir, beni ısırdığında benim de böyle oluyor çocukluğumdan bu yana önce kırmızı kabarcıklar olusuyor sonra bu şekilde beyazlaşıyor günlerce devam edip sonra sönüyor. Ya da bulunduğunuz bölgede kaplan sivrisineği / küçük böcek türleri vs varsa onlar da böyle yapabilir
Emir123ali Dilann1636 böcek eski dilde dolmamış sivri sinekte değiş bi sinekte olabilir soğuk suyla silin söner merak etmeyin
Emir123ali Dilann1636 yok canım zannetmiyorum çünkü kabarma var resimde öyle gözüküyor çünkü kaşıdıkça kabarmış böcek ısırmış
RuzgarMommys Bişey yemiş evet kabarmis :/ Fesitil miydi ya adi kutusunu görmüştüm Festil. Gibi bi ilac krem.var onu sür mutlaka cok iyi geliyor böcek sinek isiriklarina yara bereye