Edaay06 Aşı hakkında yaptıranlardan bilgi almak istiyorum. Yakın zamanda yaptıran var mı fiyatı nedir
Dryalp Edaay06 ben yaptırdım kesınlıkle yaptırın kaçmayın parasından falanda gecırenlerı duydum cunku ağır gecırıyorlar kusma ishal ateş yaparmış ağır gecırıyorlar pazartesı 2cı dozu olduk ağızdan verıyorlar zaten iğne degil birde menenjıtj olduk o da önemli araştırın derim ben araştırdım önemli aşılar doktora danışın olmadı
ipegin_annesi Edaay06 bizde 257tl verdik tek doz için ikinci ve üçûncü dozu var daha 3 doz olanı yaptı doktor onu tavsiye etti
EB1661 Dryalp Menenjitin ilk dozunu nezaman yaptırmalıyız şuan 7 ay 8 günlük geçmedi dimi ebede doktorumuzda bişey demedi henüz
sademinannesi Rainyellow 3. Aya girer girmez hemen mi yapılıyor yoksa 3. Ay içersinde mi yapılmalı bilginiz var mı
Dryalp sademinannesi rota 3ay 10günğ gecınce yapılmıyor kımısı 2cı ayda yaptırıyor 2 4 ay ben 3 5ay yaptırdım
LillyWonka Doktorumuz 3 doz olan rotateq önerdi, ilk dozu yaptirdik. Fiyati 258 liraydı. Bizim doktorumuz 105 günü geçmemesi gerek dedi. Siz de bir araştırın mutlaka.
Dmrcyda ipegin_annesi erken başlanırsa 2 doz yetiyor diye biliyorumda 3. Dozu yaptırın diye doktorunuz mu söyledi
Lokmam Rainyellow oyle bırsey yok bız rotadan 1 hafta sonra 2. Ay asılarını olduk hatta asm dekı hemsire rotayla aynı gun yapalım dedi ama ben 1 hafta erken yaptırdım doktorumuzda bır sorun olmaz aynı gunde olur sonrada dedı
Lokmam Edaay06 370 tl ye yaptırdık agızdan damla seklınde bırde doktora 170 tl muayene parası verdık 10 gun oldu 1. Dozu yaptıralı 4. Ayda 2. Doz dedi gitmisken ozel menenjıt asılarınıda sorup yaptırıcam
EB1661 Edaay06 Tam o yaptırmam gereken zamanlarda kakada kan gördük doktorumuz önermedi alerjik olabilir alerjik reaksiyonlu bebeklere önermiyorum durum daha kötü olabiliyo denildi yaptıramamıştım ben