Merguse Evet kızlarr aranızda benm gibi olan ve cözüm bulan varmı uzun süredir cildimde tek bir sivilce bile yoktu hamileln 6 cı ayında yüzüm mayın tarlası gibi oldu cok stresli riskli bi gebelik gecirdim 7 ci ayda dahada arttı zaten tam 8 e girecekken dogum yaptm doguma yakın kollarımda ve sırtımdada sivilce cıktı sabah dogumu yaptım ertesi sabh birde ne göreyim bacaklarımda dizime kadr sivilce dolmuş ben şok gögsümde iki üc tane karnımda iki üc tane ama sırtım kollarım ve bacaklarım özellikle yüzüm sivilce dolu gecer sndm gecmedi cildiyeye gittim dogmdan 37 gün sonra emzirdim icin ağır ilaçlar veremem dedi ama iki tane yüz icin bi tane vucuk icin krem verdi yani öyle aham şaham bi etksii olmadı malesf hala duruyor sivilcelerim keci sütlü sbun kullanıyorm o iyi geliyor ama oda gecirmedi varmı bana önerebilecğiniz bir ürün varmı caresi psikolojimi cok bozuyor bu sivilceler :( bebeğimle fotograf cekiniyorm yüzüm kollarım gövdem ful sivilce insanlara atmaya utanıyırm artk bana bi el atın kızlar 🤦🏻♀️
Sila91 Merguse aktardan kükürtlü sabun alıp kullanırsan sivilcelerini kurutur. Ama kutu içinde satilanlardan, kokladiginda kükürt kokusunu alman gerek. Faydasını görürsün,ben her duştan sonra kükürtlü sabunla lif yapıyorum kurutuyor sivilceyi
cutemommy Merguse karaciğer enzimlerinize baktırmalısınız. Benim de cok cok kötüydü beslenmemi degistirdim bir de takviye aliyorum doguma gore cok cok iyi durumdayim. 🙌🙌
Merguse Laden uzun süredir tüketmiyorm önceden cok yiyiyordm ama cıkmıyordu şimdi sanki hergün yiyiomusm gibi cıkıyor ama yemiyorm
Cheddar Merguse bi karaciğer enzimlerinize baktırın hamilelik hormonların ötürü belki bi bozukluk vardır
Laden Merguse belki o tüketiyorsanız ondan olabilir diyecektim ama tüketmiyormuşsunuz. Tahlil falan mı yaptırsanız acaba?
Sedonay Benimde yüzümde var sivilce bende çok rahatsız oluyorum benim öyle fazla değil ama çok oynuyorum sivilceyle hep yara yapıyorum yğzğmü öyle olunca bu sefer kötü gözüküyor yüzüm ben halen rengl olamadıpım için buna yoruyorum inş regl olunca düzelir
Sedonay Malesef ben öyle bi ürün ile karşılaşmadım henüz hepsi hikaye gibi geliyo bana bence olay içimizde hormonlar yüzünden oluyor onun ilacınıda emzirdiğimiziçin bi kullanamıyoruz sanırım bir süre böyle geçicek