Merhaba arkadaşlar yenidoğan bebeklerinize ne zamana kadar sapka taktınız surekli takılmalı mı ??
Pnrdnzysfars sadece dışarı çıkartırken taktım ve takıyorum emzirirken ve evin içinde takmıyorum 👶🏻
Pnrdnzysfars ayni şekilde eldiven de ne kadar süre takılmalı
Pnrdnzysfars Benim kızım evde rahatsız oluyodu taktırmıyodu. Banyo yaptırdığım gün ve dışarı çıkarken takardım sadece. ☺️
Pnrdnzysfars akşam dışarı yada balkona çıkarken takıyorum
Benimki kış doğdu sıcak tutsun diye 2 ay taktım Yaz bebeklerine gerek yok bence yada en fazla 1 hafta 10 gün yeterli
Yaaa bende kafasından üşür diye 23 gün oldu hala takıyorum 🤭🤭
Pnrdnzysfars bende 17 günlük ve takıyorum hastanede ebeler bebekler kafasından üşür 1 aya kadar şapkasıs tutma demişti o yüzden takıyorum bilmiyorum artık
Babymom bende kafasi üşür diye takiyorum ama sanki sicak oluyor kızarıyor kafasi da sizde de oluyor mu
Liyaerol eldiven ni tırnaklarını kesince çıkarmayı deniycem ama cizerse yüzünü takarim baya bi 😂
Liyaerol Eldiveni en fazla 6haftaya kadar takabılırsınıx sonrasonda tırnaklarını kesıp takmayın cunku ellerini kullanarak kendini yuzunu agzını keşfetmeye başlıyor
Pnrdnzysfars yok olmuyor ben sürekli ateşini ölcüyorum açıkcası tabi evin sıcaklıgıda önemli ben onada dikkat ediyorum sıcak biryerde yaşıyorsan oda etkiler bizim buralarda havalar tam ısınmadı o yüzden birazdaha takarım gibi
Pnrdnzysfars benimkinin tırnakları kiriliyo sizinkide öyle mi acaba ilk tırnakları baya güçsüz kiriliyo yavaş yavaş
Pnrdnzysfars ama sıcak havalarda eldiven takarsan parmak araları pişik olur benim kız da öyle oldu sırf yüzünü çizmesin diye takıyodum ama sıcaktan parmak araları yanık gibi oldu çok kötü oldu bu yüzden çıkardım
Liyaerol aynen soyuluyor gibi tırnakları zaten hic uzamamış olan da kırılıyor
Babymom biz ankaradayiz bugünlerde 30 dereceyi görüyoruz ondan galiba evde sürekli güneş alıyor 🤦🏻♀️
Pnrdnzysfars ondan olabilir biz vandayız malesef o kadar sıcak değil burası hala doğalgaz yanıyor gece baya soguk oluyor çocugada o kadar yazlık almıştım tatilde inşallah giydiririm yoksa burda zor
Ravzam_21 yaaa hic düşünmedim oyle ilk bebegim cok tecrübesizim 😊
Yenianne çok teşekkür ederim dediğiniz çok mantıklı deneseniz düşünemezdim bunu çok sağolun tekrardan