Bsrylmz Ates_mami başka bi özelliği var mı birde Google’dan değilde opera uygulamasından girmiş sanki göremeyeceğim bakacağımı anlayınca operayı silmiş geri yükledim geçmişi yok ortamatik giriyorum şifre hatırlamıyorum diyo
Bsrylmz Eşimin geçmişinde gördüm sildi şimdi şifremi hatırlamıyorum diye ayak yapıyo kafayı yemek üzereyim
Esmerim34 Gizli hesapları girip bakıyorsunuz herseyi görünüyor neden nolduki. Eger siz girecekseniz fake bir hesap acıp girin hesap çalıyor çünkü
Bsrylmz Esmerim34 hayır eşimin geçmişinde gördüm evet geçmişten 4-5 kişiye baktığını gördüm sonra sildi elimden alıp şimdi de şifremi hatırlamıyorum diyo başka özelliği var mı bunun
ZumrAsel Bsrylmz şifremi hatırlamıyorum derken, bu uygulama Instagram giriş yaparak girilen uygulama şahsen ben kullanıyorum. Şuan progro olarak mevcut uygulama adı. Neyini hatirlamiyo acaba şifrenin? İnstagram ile giriş yapılıyor zaten .
1yenianne Bsrylmz bende gizli hesaplara bakmak için kullandım ama engelleyenleri görme gibi özellikleri de var. Genel olarak gizli hesaplara bakmak için kullanıyorlar. Diğer özellikleri ücretli diye biliyorum. Muhtemelen gizli bir hesaba bakmıştır eşiniz.
Bsrylmz Zalimsin eşimin telefonunda gördüm opera üstünden girmiş gizli kalsın diye demin gördüm ordan geçmişine baktım sonra elimden alıp operayı silmiş şimdide şifreyi hatırlamıyorum diyo elimden almadan önce geçmişten 4-5 kadına baktığını gördüm eski sevgililerim merak ettim diyor ama geçmişte nerdeyse 2-3 günde bir girmiş normal mi sizce
Zalimsin Bsrylmz her gün 2 kişiye bakabiliyorsun zaten o yüzden her gün yeni hak geldiği için öyle yapmış olabilir, hikayelerine gönderilerine bakabiliyorsun başka bir amacı yok programın
1yenianne Bsrylmz bide utanmada söyledi mi. Neyini merak etmiş acaba. Ücretsiz günlük 3 kişiye bakılabiliyor.
Bsrylmz 1yenianne evet itiraf etti sadece merak etmiş başka bişey yapmadım sadece şu an ne yapıyorlar diye merak ettim dedi tabi hemen itiraf etmedi önce benim değil arkadaşım bakmıştır dedi saatler ve geçmişe girdiğim için dalgamı geçiyorsun diye kızınca itiraf geldi
Bsrylmz Zalimsin anladım teşekkür ederim teknoloji anlamında ondan iyiyim ara ara öylesine bakardım güvensizlikten değilde iç güdümle olarak demek ki bu yüzden bakma ihtiyacı hissediyormuşum