Cambardak Merhaba 2. Açtım ama diğerini bulamadım bebeğim çok su içiyor ek gıdaya geçmeden öncede ve çok terliyor normal mi aynı durumda olan var mı? Çok aşırı su içmesi beni ürkütüyor dr biraz verebilirsin havalar sıcak dedi ama kana kana içiyor bırakmıyor
Sarikuzumalp Cambardak havalar çok sıcak normal. Eviniz çok sıcak oluyorsa terler. Gün içerisinde daha ince giydirin. Ama tabi aşırı bi terleme söz konusuysa sürekli o zaman doktora görünmekte fayda var.
Deterjanhanim Cambardak ben bıktım artık sürekli kıyafet değiştirmekten. Bı uyuyo uyaniyo sanki gölde yatmış. Uyanıkken deseniz öyle kosturmaktan su içinde kaliyo resmen. Bı çözüm varsa bende yapıyım.
Cambardak Sarikuzumalp tek zıbın sadece bence giydirme değil ama uykuda ter daha çok / su içmesi mama felan yemiyor ek gıdaya alıştırma 4 gündür felan normalde suyu sadece anne sütü alırkende içiyordu
Deterjanhanim Cambardak içiyor ama kışın da çok farklı değil kışın daha az su içiyor mesela. Ama uykudan kalktığında yine çok terlemiş oluyor
Cambardak Deterjanhanim babasıda çok gerliyor gen diyorum ama bu su içme beni ürkütüyor ne bileyim anlamadım dr mı getirsek