elifinannesi53 Kızlar her yazın ayağımın birinde mantar oluyor şunu yaptım bi daha olmadı diyeniniz varmı randevu bakıyorum bir aydır randevu bulamıyorum aşırı kaşınıyor ve akıyor resim atmak istemedim mide bulandırmamak adına😞
blue90 elifinannesi53 canım çözümünü bilmiyorum ama terleyip ıslak kalıyodur ondan oluyodur her gün yıkayıp güzelce kurula tekrarlamaz
Beyya06 elifinannesi53 benimde ayağımda vardı sürekli kaşınırdı, su çiçeği gibi olur sonra patlar kendi kendine kurur bidaha çıkardı. namaz kılmaya başlayınca daha da çoğalırdı su besliyormuş meğerse. Trosyd diye bi mantar kremi var kortizonlu. Bikez sürdüm hafifletti ikinciyi sürdükten sonra hiçbişey kalmadı tavsiye ederim
Mlkko elifinannesi53 kına yakanlar var mantar için ama kesin çözüm mü bilmiyorum bir deneyin isterseniz belki iyi gelir
buzlulimonata elifinannesi53 oceral sprey sikabilirsiniz. Ayrica ayakkabilarinizi da yikayin. Abdest aliyorsaniz düzenli ayaklarinizi nemli birakmayin. Mantar nemi sever ayaklariinizi kuru tutun
elifinannesi53 blue90 canım inanki evdeyim dışarı bile çıktığım sayılı onda da terlik giyiyorum ama malesef bir türlü kurtulamadım
blue90 elifinannesi53 biz farkında olmuyoruz ama ayaklar çıplakken bile terliyo ayakkabıya gerek bile kalmıyo kendimden biliyorum
Mylittleponyy Bende var doktora gitmiştim iki krem ve bir de ayak şampuanı verdi düzenli kullandım mantar kurudu .Ama bu aralar tekrar başladı . Suyu severmiş mantar ayağınızın ıslak kalmamasına özen gösterin
elifinannesi53 Beyya06 aynı anlattığın gibi bir Ayağım şuan su toplamış patlıyor akıyor ve aşırı kaşınıyor yokmu bunun kesin tedavisi ya canımda acıyor basarken 😫
Mlkko elifinannesi53 aşırı terliyorsa ayağınızdaki ter bezlerini aldırabilirsiniz başka çözüm yok gibi
Mavikoalaaa Bir kovaya su koy içine tuz ve buz koy. Su buz gibi olsun. İçinde ayaklarını yarım saat beklet. Her kriz anında yapabilirsin.Buz gibi olacak, zorlanacaksın ama tek çözümü bunda buldum çok şükür tekrarlamadı da.
elifinannesi53 Mlkko evet ellerim ayaklarım çok terler ter bezini aldırmak hiç aklıma gelmemişti randevu alabilirsem söylicem doktora sağol canım