Yoyoyo191218 Hi millet!! Su kehribar kolyelerin temizliğini nasıl yapıyorsunz. Topraga gömme vb.. Kaç günde bir topraga gömüyorsunz. ? Help please🤔
Ceyhununbalannesi Yoyoyo191218 bugun yemek postu acan bayana yemekle ilgili birsuru post var ya arama butonundan arayabilirsiniz yada googleden bulabilirsiniz diye yazmistiniz. Aynisini suan size öneriyorum😒
Thesra Yoyoyo191218 Akan suyun altında 3 dakika tutuyorum nötrleme işlemini bu şekilde gerçekleştiriyorum☺️
Yoyoyo191218 Milalimon Janss Aldığım yer enerjiyi alması açısından toprağa gömmeyi tavsiye etti. Ama kaç aydır hiç bir temizleme işlemi yapmadım. Janns size sirkeli suyu aldıgınz yer mi söyledi
Yoyoyo191218 Ceyhununbalannesi Daha önce kehribar temizliği soruldu mı burada ? Ben görmedim. Ama her gün bu akşam ne yemek yapacaksınız postu görüyoruz. Emziren anneler var canı çeken olur. Biraz duyarlı olmaya davet ediyorm sizi
Janss Yoyoyo191218 Yok 😌 Ağızına soktuğu için ben mikrop olmasın diye yapıyordum . Zeytinyağını aldığım yer önerdi ama taşların üzeri balmumu gibi birşeyle tutuluyormuş parlaklığını pürüzsüzlüğünü kaybetmesin diye uygula demişti . Saksının dibine gömeyim ben de madem 🥳
aliannesi ben toprağa gömmüyorum da, bahçedeki çiçeklerin toprağının olduğu yere koyuyorum bi 10-15 dk sonra alıyorum. bir de akan suyun altında tutuyorum. banyo yaparken çıkarmak lazımmış kimyasallar değmesin diye de.
Yoyoyo191218 aliannesi Heh aynen zatrn bahçe nerden bulcaz ben de saksıya gömeyim diye düşünüyorum😌 Ne sıklıkla yapıyorsnz peki?
Yoyoyo191218 Janss Olabilir bak o☺️ Bu arada sizinde cok yakınca eriyo mu? benmki cok yandığı zaman eriyip akıyo. 7-8 saat yanınca mesela
Yoyoyo191218 Larinaz Ben 1.5 aydır kullanıyorm aslında ilk doğdugunda aldm ara ara takmaya calıstım ama kolye oldugu için boynunu acıtır diye tam anlamıyla 3 aylıkken takmaya başladm. Salya ve diş için. Salyası azaldı gercekten diş için nasıl olucak merak ediyorm görücez onu. Gaz a da iyi geliyoms ama bnm bebegm gazlı bi bebek degildi o yzden bilmiyorm
Janss Yoyoyo191218 Odada buhar makinesi çalıştırdığım günler eriyordu ama ben nedenini anlamamıştım . İnternetten biraz baktım meğer nemi hiç sevmezmiş . Kuru ortamda olması lazımmış . 😰 Benim lambam küçüldü birde . Hatta sahte mi diye de eridiği zaman kullanmayı kesmiştim 😔