Birannebirbebekkkk Kızlar az çok araştırıyorum. Bir siteyle görüştüm kapora vs istemediler ama kimlik ön yüz istediler. Tabi güvenemedim ve göndermedim. Sizden fikir almak istedim. Acaba evden iş yapan var mı aramızda? Memnun mu?
Cheddar Birannebirbebekkkk iş kur dışında başka yere güvenmeyin. Bir sürü kişi burda post açıp dolandırıldığını yazdı
seymabykn Birannebirbebekkkk Bana da öyle bi iş denk geldi tabiki göndermedim, ama bende paketleme işi arıyorum bi türlü karşıma çıkmıyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Birannebirbebekkkk Çevrenizde davetiye, kına,organizasyon, tekstillere sorun onlar evlere verebiliyorlar. İnternetten kimseye güvenmeyin.
Birannebirbebekkkk Cheddar evet o yüzden tedirginim. İş kura da baktım ama herhangi bir iş ilanı bulamadım.
3children1mom Cheddar Iskur paketleme işine bakmiyoruz demiş bir arkadaşıma . Inanip aramayın boşuna demiş 🤷🏻♀️
Birannebirbebekkkk seymabykn evet ya ben de istiyorum. Araştırmaya başladım. Kapora istemediler ama kimlik istediler. Nedeni de “ürünlerde çalınma vs olursa işlem başlatabilmek için” dedi. Ben yine de atmadım. İşe de ihtiyacım var napsam bilemedim
GiybetReis Birannebirbebekkkk Kimliğinizi kimseye gondermeyin. En basiti adınıza kaytlı bi internet aboneliği ya da cep tel aboneliği alırlar ve o numara üzerinden dolandırıcılık yaparlar . En basiti bu. İletşim uzmanıyım ben çok gördüm bunları. Lütfen güvenmeyin. Çok çok iyi araştırın🙏🏻
Birannebirbebekkkk GiybetReis ayy çok teşekkür ederim canım vaZgeçtim zaten. En iyisi etrafımdaki dükkanlarla görüşmek
kaymakliekmekkadayifi Birannebirbebekkkk gecenlerde haberlere cikti o sazan sarmali misali onlar. Yani yine dolandirici.
kaymakliekmekkadayifi Birannebirbebekkkk gecenlerde haberlere cikti o sazan sarmali misali onlar. Yani yine dolandirici.