Milalimon Kızlar kızım 5 buçuk aylık dr.onayıyla ek gıdaya başladk günde bir kez çok az patates ve havuç 🥕 buharda pişirip püre yediyorum kakası büyük insan gibi başladı daha cok erken değilmi yaparkende ağlıyo zorlanıyo🤦🏼♀️
Deletedmom115 Milalimon Patatesi verme bir süre patates kabızlık yapar diğer vereceğin şeylerin içine de zeytinyağı katarsan daha iyi olur
Neslihankarabal Milalimon havuç ve patates kabız eder tatlım karışık sebzeyi dene bence. Biz 8 aylık olduk o evrelerde vermedim. Daha hafifti ara ara bağırarak yapıyordu. Oda yemeklerine patates ekledigimde genelde.
xule Milalimon patates vermeyin birazcık cam rendede elmanın suyunu cıkarıp verebilirsiniz hazım için iyi olur bende aynı kaka sorununu yasadım bir gün gün kurusu kaynatıp suyunu verdim baska gün prebiyotık yogurt verdım hemen yumusattı kakasını aklınızda olsun bir de her püreye zeytinyağı ekleyin
Milalimon Agg0207 evet z.yağı koyuyorum muz püreside yedirmiştim az bişi galiba muz yaptı ishali sertleştirirmiş
Neslihankarabal Milalimon kabak, taze fasulye, balkabagi olabilir evet. Ben birazda icine yulaf atiyordum. Bagirsaklari calistirmada etkisi buyuk. Birde muhakkak 2 tatli kasigi kadar zeytinyagi ekle. Nacizane tavsiyem 😉👍