Skyldrm 3.5 aylık bebeğim de yaklaşık 1 aydır meme reddi var, sadece uyurken emiyo, duşta emzirme, tem teması, ayakta emzirme gibi yöntemler denedim ama fayda etmedi memeyi görünce ağlamaya başlıyo aynı durumu yaşayıp aşabilen var mı acaba
elediyebiri Skyldrm Merhaba. Öncelikle meme reddinin sebebini bulmaya calisin. Sütünüz Cok mu geliyor, az mi geliyor, ne oldu da Cocuk birden memeyi reddetmeye basladi.
elfozyil Skyldrm evet 3 Aydan başladı 8. Ayına kadar reddi devam etti sonra yendik şimdi 13 aylık emiyor 🥰
Betim Skyldrm tam 3. Ayda reddetti oğlum ne yaptıysam da dönmedi geri 1 yıl 10 günlük ve ben doğduğundan beri sağarak veriyorum sütümü 🙃daha küçük döndürmeye çalışın her şeyi deneyin belki sizin bebeğiniz geri döner sağım yapmak çok zorlu ve yıpratıcı büyüdüklerinde vakit de bulunmuyor
Zahire38 Skyldrm valla 3 ay 27 gunluguz bizdede oluyor tek yöntemi kundak yapip ayakta gezdirerek emmede buldum
Skyldrm elediyebiri biontech aşısı 2. dozdan sonra 3 gün yüksek ateş yaşadım serumla falan düzeldim sonrasında sütüm de azalma oldu ondan sütümü beslenmeyle artırdım 1 hafta sonra da meme reddi yaşadım ama şuan reddetmesi için sebep bulamıyorum her şey gayet normal
Skyldrm Umutalim yok denemedim onlar göğüs ucu yaraları olanlar için etkili diye biliyorum ama meme reddinde işe yarar mı
elfozyil Skyldrm her yolu denedim canım tek uyurken emiyordu. Gerçekten böyle üzerine falan eğilip annem bak meme ağzına vererek istemediği zaman bırakarak sürekli teklif edip ısrar etmedim yendik çok şükür darısı size umudunu kaybetme hiç 3. Aydan 8. Ayına kadar sürdü bizde