Kahveliseker Yagmurtekin soylediginiz mamayi bende e bebekte gördüm, merak ettim ama almadim normal mamadan biraz daha pahaliydi oglum yemezse diye cesaret edemedim acikcasi. Kullanan biri cikar umarım. Üstte kalsın.
Yagmurtekin Kahveliseker etraftan daha rahat uyutuyor diye duydum ama biraz korktum da acaba uyku için ilaç falan fakrlı bir şey mi koyuyorlar içine
Kahveliseker Yagmurtekin sanmıyorum daha gaz yapmayacak rahat uyumasina yardımcı seyler olabilir. Hani nasıl ayran icince uykumuz geliyorsa daha dogal uyku getirici seyler mantiginda olabilir. Yeni olduğu için kimsenin denememesi normal. Opti pro ile arasında 50 lira falan vardi. Riske giremedim🤷🏻♀️ zaten oglum iki numaraya gecince öğürmeye başladı biz komple marka degistirdik.
Yagmurtekin Kahveliseker bizde optipro kullanıyoruz, ama sadece mama yediği için inanın 800gramlık mama 1.5 hafta anca gidiyor, en azından gece ondan verip mama süresini 20 güne çıkarabilirim diye düşündüm ama dediğiniz gibi yeni olduğu için cesaret edemedim
Kahveliseker Yagmurtekin gece kullanınca katık olurdu aslında dediğiniz gibi. Sadece süt içiyorsa alip denemek daha iyi olacak sanırım ☺️