Haziran98 Bebişiniz neler yapıyor kaç uyku yapıyor yürüyor mu ?? Benim ki 2 uyku yapıyor 7 de güne başlıyoruz 9da gece uykusuna geçiyor yeni yeni ellerini bırakıp bir kaç saniye ayakta kalabiliyor heyecanla bekliyorum yürümesjnj
Giizzeemm Haziran98 dün tam bir yaşına girdi güne 7.30 da başlıyor bazen 2- bazen 3 uyku yapıyor akşam en geç 9.-9.30 gibi uyumuş oluyor iki aydık yürüyor çok yoruluyorum hiç durmak bilmiyor 🙈
SerpilG Haziran98 tek uyku yapıyor koltuklara çıkıp iniyor ama daha yürümüyor. Alo abla pisi gibi kelimeler kullanıyor öpücük atıyor.
Rules Haziran98 benimki tam kuduruk 😂 2 uyku yapıyor gece 12 gibi yatıyor sabah 9-10 gibi kalkıyor asla daha erken yaptıramıyorum. Yatırsamda 100 defa uyanıyor saldım artık 🤦🏼♀️ Sıralıyor tırmanmaya çalışıyor çekmece dolap hastası 😂 çok nadir ellerini bırakıp duruyor biraz. Mama buu (su) falan diyor ama anlamlı bilemiyorum 🤷🏼♀️ Gece uykularımız perişan çok sık uyanıyor bu ara 🤦🏼♀️
mertalibrother Haziran98 gündüz iki uyku yapıyor akşam 9-10 arası uyuyor gece 1552626262 kez kalkıyor sabah 6da güne başlıyoruz ve yürüyor peşinde koşmaktan ayak tabanlarım şişti 🥲
Barlasb10 Biz güne 4 olur 5 olur 6 olur hiç belli olmuyor kaçta başladığımız 2-3 uyku yapıyoruz 🥴sıralıyor ama ellerini henüz bırakmıyor ona rağmen koltuklara çıkmasını çözdü fındık boyuyla 🤦🏻♀️ En geç 8de uyumuş oluyor
Giizzeemm Haziran98 arada bir yürütece koydum ama çok değil kendi kendine yürüdü çok hevesliydi zaten 8 aylık başladı yürümeye sonra yataktan düştü bi korktu sonra 10. Ayda baktık yürüyor şimdi tutabilene aşk olsun 😂 hiç durmuyor
mertalibrother Haziran98 7 aylıkken emeklemeye başlamıştı son 1 aydır destekledik sürekli ayaga kaldırdık önüne geçtik çagırdık her seferinde pes edip emekledi emeklemek daha kolayına geliyordu cunku . zar zor alıştırdık yürütmeye şimdide hiç durmuyor habire yürüyor sevdi
mertalibrother Haziran98 tabi ilk zamanlar koltuktan duvardan tuta tuta yan yan geziyordu evi bizde zaten fark ettik yürüme zamanı geldigini