pnrdnz93 Elisa77ebru eşim sinovac oldu hiçbir yan etki yapmadı ben biontec oldum çok ağır geçti 2. aşı sonrası
aycanbebek Elisa77ebru koruyuculuk anlamında biontech daha iyi diyolar ben biontech oldum 2doz kol ağrısı dışında bişey olmadı
yagmurum_53 Elisa77ebru walla ben biontec ilk doz oldm dün akşam karın ağrısı ishal mahfoldum gece çock için bi uyandm kolum kalkmıyor kok ağrısı çok fena bugun napcm ewde de tekim blmiyorm eşimde 2.doz oldu onunda karn ağrısı ishal we kolu ağırıyor
AloeVera Elisa77ebru biontec aşısını oldum iki gün sonra grip oldum ağzım burnum akmaya başladı sürekli hapşırmalar başladı ateş falan yapmadı ama beş gün sürdü nerdeyse ikinci doz için biraz tereddütte kaldım açıkçası
Mimozacicegim sarpinko Bende 2 doz sinovac oldum. Benimde Ekim yazıyor. Genel olarak 3.doz hakkı ekimde tanındı herhalde herkese
sarpinko Mimozacicegim 3.doz istege bagli yaziyor mhrs de.bi de ikinci dozdan 3ay sonra hak veriyorlarms
yagmurum_53 Elisa77ebru koruyuculuğu daha yüksek diye olduk bundan ne bilim zaten kafalarda deli sorular anlamadım bi türlü
Gocmen-kusu Ben aşı olmadım ve şuan covid e yakalandım karantinadayım eşim 2 doz sinovac olmuştu onun testi negatif çıktı bi problem de yaşamadı. Aşımı olmadığım için çok pişmanım ağır geçiyor…
AloeVera Elisa77ebru doktorum emziren annelere biontech öneriyoruz dedi bende ona güvenerek oldum açıkçası bir de koruma özelliği daha fazla dediler
Gocmen-kusu Elisa77ebru Eşim memur ona çok önceden çıkmıştı zaten bende korktum biraz ne yalan söyliyim yani
aselebrar_mom Elisa77ebru 2 doz sinovac 1 doz biontech vuruldum. Nasip olursa 4. Dozumda çıktı onu da vurulacagim. Her iki asidada sadece dokundugun zaman hafif kol ağrısı yaptı hamd olsun. İnşallah şifa olur hepimize