Grlnl Jument Zeynep-almila benim bebeğimde ek gıdaya geçecek. Marka araştırması yapıyorum. Neler gerekli cidden çok şey almak istemiyorum ama bir alıştırma bardağı şart
Aslan1720 Grlnl bende hem bardak modeli hemde ucu biberon gibi olan var ben ikisinden de çok memnunum
Zeynep-almila Tabak olarakta oioi düşünüyorum ama önlüğü pek kullanışlı gibi gelmedi kullanan var mı ☺️
1ana1bebe Zeynep-almila onlugu fuzuli cantadada çok yer kaplıyor ebebegin aktivite önlüğü var 22,5 du galiba en iyisi kollarida uzun üstü hiç kirlenmiyor
Aslan1720 1ana1bebe doktor önerisiyle ek gıdaya 5aylıkken başladık bu yüzden su içmeyede 5 aylıkken başladı 5.5 aylıkken kendi tutup içebiliyordu alıştırma bardağından
1ana1bebe Aslan1720 ben kullanamaz diye ucu biberon gibi olandan aldım geniş delikli keşke ondan alsaydım ya neyse biraz kuanayim bari sonra nuka geçerim
Aysel03 1ana1bebe evet ama hangisinden bahsediyorsunuz ucu olandan dimi biberon gibi +4 ay yazıyor üstünde nuk nature sense yazıyor kutusunda iki üç güne alıştı içmeye şuan 5.5 aylığız su içerken kullanıyoruz biberon yerine de kullanıyorum yani