Prenses21 Kizlar anne kart cikarrtiticam internetten basvuru yaoicam vesikalik resim istiyo teefonumda bitane vr onu koysam olurmu acaba bi sıknti cikarmi https://resmim.net/i/7nhKW elimde resim kalmadi icin telefondan cekmistim dha once
Ruyaninannesi Prenses21 ben telefondan çektim koydum valla kabul oldu sanırım yeni başvuru yaptım online bekliyorum
kokusudalin Prenses21 vesikalık olmak zorunda değil yüzünün belli olduğu her fotoğraf olur. Bende çıkarttım birde denerken olmuyorsa olmadığını belirtiyor sistem.
Minikyavrum75 Eliffmomm yanlış biliyosam düzeltsinler, akbil gibi bişy ücretsiz otobüs minibüs binmek için sanırım öyle duymuştum
BenDenizMustafakemalinannesi Istanbul büyük şehir belediyesi uygulaması kızlar. Bebeğiniz 4 yaşına gelene kadar ulaşım ücretsiz. Beyaz masa da 15 liraya çıkarıyorlar
BenDenizMustafakemalinannesi benaslindayohum evet canım bildigim kadar ile her yer bedava çok iyi bir uygulama 🙏
BenDenizMustafakemalinannesi Prenses21 anne kart başvurmak istiyorum diyince yapıyorlar canım kimliginle 15 liraya netten bak istersen sizin orda ek yakın nerde beyaz masa belediyenin içinde muhakak vardır ama bide ayrı ayrı yerlerde de merkezleri oluyor
Gzmkr Ben plajda çekilen resmimi koydum kabul etti, arka fon turuncu, sizinkini kesinlikle kabul eder :)