ozlemtemel Anneler 1 aylık bebeğim var gece 4 den beri ağlıyor durduramıyorum birtek meme verince duruyor gaz sancısı desek memede durmaz sanırım sütümde var aslında ama doymuyor mu acaba diye düşünmeye başladım sizce niye böyle yaşayan var mı
Su1 ozlemtemel isterseniz mama verin belki karnı tam doymuyordur benim kızımda öyledi mama verince durmuştu
Bebegimm1 ozlemtemel sutunuzu sağıp bakın kac cc cikiyor belki doymuyor olabilir elleri yumruk seklindeyse de doymuyordur yada sadece emerken sakinlesiyorsa gaz sancisida olabilir karnı gurulduyorsa bacaklarini kendine itiyorsa gazdır aylık kilo alimi yeterli dedi mi doktorunuz çişli bez sayilarını da kontrol edin
mrvklyc ozlemtemel Biz de bugün 40 günlük olduk iki gün benim kızım da aynı oldu sürekli ağladı durdu sürekli meme istedi karnına masaj yaptım bacaklarını karnına doğru hareket ettirdim duş aldırdım gaz çıkardı baya bi ondan sonra rahatladı deneyin isterseniz belki gazı vardır o zaman da sürekli meme istiyolarmış
ozlemtemel Su1 bezini çok iyi ıslatıyor kakası da iyi doymasa böyle olmaz diye düşünüyorum o yüzden mamadan uzak duruyorum birde daha çok küçük mama versem şimdiden mi doyuramıycam diye düşünüyorum değişik bir psikolojideyim😔
ozlemtemel Bebegimm1 daha kontrole gitmedik bacaklarını kendine doğru çekiyor evet memede bi sakinleşiyor
Bebegimm1 ozlemtemel gazdır o zman 60 90cc arası yeterli gelir bebeginize siz bol bol gaz masajı yapın rahatlar emmek istedikce surekli gaz birikir o yuzden huzursuz olabilir
mrvklyc ozlemtemel Evet günlük aldırıyorum çok sıcak olduğundan losyonla da masaj yapıyorum çok rahatlıyor🙂
Kinginthenorth ozlemtemel bez sayısı iyiyse açlıkla ilgili değildir mama vermeyin durduk yere. Gaz sancısıdır ya da sizi özlüyordur 😊 duş aldırıp masaj yapmayı deneyin.
aysbln ozlemtemel hanım efendi sakın sakın doktora danışmadan mama vermeyin sorun sadece açlık olmayabiliyor birde mamaya alışırsa emmeyebilir yada sütünüz azalabilir bide bununla uğraşmayın yani.