Hanımlar paylaşımlarda çokça gördüğüm memeden kesme ile ilgili deneyimlerimi paylasicam izninizle 😂
Oglum bugün tam 17.5 aylık son 5 aydır deli gibi memeci oldu 3 dakikada bir üstüme saldiriyodu olur olmadık yerlerde meme diye bağırıp üstümü başımı cekistiriyordu gece artık 25 dkakika bire düşmüştü uyanması meme açık uyuyordum tek tarafa yatmaktan ne kol kalıyordu ne bel felçli gibi kalkiyordum 2 yaşına kadar emziricektim ama bedenen aşırı yoruluyordum artık tak dedi ve kayınvalidemi çağırdım ondan destek alayım bana yardımcı olsun diye karar verdim biraktiricaktim eşimden sabır taşı almasını istedim aktardan 5 lira bişey küçük siyah bı taş hemen sürdüm oğlum biraz emdi sonra baktı baktı memenin ucu kahverengi oğg meme demeye başladı bugün 3.gunum ilk gün krizlere girdi meme diye ağladı yerlere yattı gece uyumadı 2. Gün meme diyo açıyorum oğg deyip başka bişeye yoneliyo ve gece sadece 1 kere kalktı biberonla su icirdim tekrar uyudu 3.gunde hiç meme demedi uyutmakta bitek güçlük çekiyorum omzuma yatıyor ninni açıyorum öyle uyuyor zamanla o da düzelecek gibi inşallah 🤲😍 gelelim göğüslerin taş gibi olma meselesine ben oğlum 35 günlükken mastit olmustm gene ondan koktum ama şükürler olsun öyle olmadı diyorum ya bugün 3. Gün ilk günkü gibi dolmuyor göğüslerim ben rahatlayacak kadar sagiyorum limonla uc kısmı ve tümüne masaj yapıyorum daha sonra da buz uyguluyorum araştırdığıma göre adaçayı ve maydanoz da sütü azaltıyormus adaçayı günde 1 bardak tüketiyorum size zararı yoksa ona göre için derim maydanozu da döverek pet yardımıyla göğüslere sariyormusuz ama çok kötü bı kokusu oluyormus 1 günde sütü kesiyor diyenler var ona şuan uygun olmadığımdan cesaret edemedim ama deniycem😂 siz siz olun birden memeden kestiğinizde sağma sütun azalmaz bitmez diyenlere itibar etmeyin MASTİT olmak istemiyor iseniz tabi azar azar sadece rahatlatacak kadar sağın ve buz koyun inanılmaz rahatlatiyor. Ben bu sabır taşının bu denli etkili olduğunu bilmezdim nasıl memeden kesicem diye kara kara düşünürdüm şükürler olsun öyle olmadı 😏 umarım sizin için de biraz olsun öğretici olmuştur benim gibi olanlar deneyenler ve deneyecek olanlar fikirlerini paylaşsın lütfen hepinize sağlıklı günler diliyorum 😍😍