TTNCC2302 Merhaba kızlr bebeğim 8 aylık kilosu düşük geldi mama kullanan varmı aptamil hipp sma gibi hiç anlamıyorum hangisi alınır hepsinde devam sütü yazıyor mama şeklinde olanı yokmu Birde hangisi kilo aldırır
zeynepbalci TTNCC2302 hipp kullanıyoruz ama sütümü de emiyor doğduğundan beri aylık 1 er kilo aldı diyebilirim mama ve memeyle biz 4 ayı bitirdik sizinki büyükmüş 2 numarası hakkında bilgim yok malesef🌸
ipekkizz TTNCC2302 mama yerine gece yatmadan önce muhallebi yapsanız benim kızımda zayıf ama ben önemsemiyorum. Devam sütü dediği mama oluyor zaten siz kaşık maması mı istiyorsunuz biberon mu
ipekkizz TTNCC2302 birde gece yatmadan önce tam pirinç unu veya bebek irmiği muhallebi yapıp içine muz keci sütlü bisküvi ve pekmez katıyorum kızım severek yiyor farklı farklı hepsini deniyorum tavsiye ederim sizede
TTNCC2302 ipekkizz pirinç unu yediriyorum ama onunda sağlık açısından hiç faydası yok sadece un kilo aldırır
TTNCC2302 ipekkizz kendi yaşıtlarına göre çok küçük ama ya bu moralimi bozuyır emziriyorumda aybı zamanda
ipekkizz TTNCC2302 kaşık ama aptamil hipp kullanıyorum ben hepsini cok güzel hatta içine pekmez meyve vs katabilirsiniz ☺️
ipekkizz TTNCC2302 aynı benim kızımla ☺️ Suan 8 ay 27 günlük en son 1 ay önce 6400 dü suan kaç bilmiyorum ama üzülmeyin saglıkları yernde olsun yeter ki 🌸