ElSa2811 Bebeğim 49 cm 2800 gram doğdu doğduğundan beri bacak boyu uzun boyu uzun olur diyorlar doğru mu yoksa zayıflıktan mı uzun görünüyor bacaklar
ezgicomert ElSa2811 benim bebeğimde 48 cm 2460 gram doğmuştu dediğiniz gibi bacakları o zaman uzun duruyordu etsizlikten😄 sonra kilo almaya etlenip butlanmaya başlayınca normalleşti🥳
Alphaville ElSa2811 benim kızım 54 cm 4 kilo doğdu ve şu anda hala yaşıtlarından uzun ve kilolu. Ama öyle abartılı bir fark da yok yani. Sizin bebeğinizin boyu uzun değil kısa da değil, normal bence.
ElSa2811 Musam evet bende öyle düşünüyorum bacakları uzun duruyor diyorlar banada zayıflıktan gibi geldi ki eşimde bende uzun değiliz ben 1.63 eşim 1.75 falan
Musam ElSa2811 bizde eşimle aynıyız oglum da 36 haftalık 49 cm doğdu suan 3 ay 8 günlük 3 aylık kontrolünde 61 cm di normaldi yani
ElSa2811 ezgicomert demek ki etsizlikten uzun görünüyor minikler 😬🥰 bizimki daha toparlanmadı henüz inşallah bizimkide etlenir 😂
ElSa2811 Sermec27 ben sizi happymomdan hatırlıyorum görmek burada da nasip oldu sağlıkla kucağınıza almışsınız çok sevindim 🥰 erkek bebek boyları genelde hızlı uzuyormuş zaten bizimki kız 😊