Mercimekkoftesi Kızlar merhaba, benim sütüm çok az ve bebeğim emmiyor maalesef. Sağdığım sütle mamayı karıştırıp içirebilir miyim? Deneyen oldu mu aranızda? Hani mamayı suyla değilde sütümle hazırlamak istiyorum
Oyku-Arden Mercimekkoftesi Öyle yapmayın. Onu su ile hazırlamak zorundasınız. Çünkü yoğunluğu değişir, su gibi değil süt sonuçta. Ama peş peşe verebilirsiniz.
Tugbaa06 Mercimekkoftesi hayır bunu yapan çok kişi var ama asla uzmanlar tavsiye etmiyor ayrı ayrı ver riske girme
Ogulcan Mercimekkoftesi canım ilk önce anne sütünü verirsin peşine mama yaparsın sakın mama ile karıştırma onu su ile hazırlaman gerekiyor
Mercimekkoftesi O6y2k2u üzerinde yazana göre yapıyorum zaten de sadece sormak istedim, teşekkür ederim ☺️
Mercimekkoftesi Oyku-Arden Önce sütümü verip sonra mama veriyordum, öyle yapmaya devam edeyim o zaman teşekkür ederim ☺️
Mercimekkoftesi Tugbaa06 bende googledan baktım ama yeterli yazı bulamadım, bi de dedim buraya sorayım ☺️
Mercimekkoftesi Ogulcan öyle yapıyordum zaten sadece merak ettim ikisini birleştirebilir miyim diye ama sanırım sıkıntı oluyor. Teşekkür ederim ☺️
Merveceylan Mercimekkoftesi Hayır sütü ve mamayı asla karıştırmayın ayrı ayrı verin kimyalarını bozmayın çünkü ikisinin de bileşenleri çok farklı