Fatmao7 22 günlük kızım iki üç gündür sancılı dünden beri daha da sancılı rezene kimyon iciyorum içiiriyorum zeytınyagı verdim fayda etmedi masaj yapıorm fayda yok başka tavsiyeleriniz varmı güzel anneler 😔
Mom9870 Fatmao7 Siz rezene kimyon için ama bebeğinize içirmeyin daha çok küçük. Doktora gidip gaz damlası ve probiyotik isteyin faydası olur. YouTube da videoları var gaz için onları izleyin uygulayın duş aldırın sık sık.
Esra3775 Fatmao7 bebeğinizin alerjisi varsa verdikleriniz çok tehlikeli daha da kotu yapabilir . Maflor gaz damlası var onu kullanın
Elifnurc Fatmao7 Nurse Harweys diye bi şurup var ben onu kullanıyorum bizdede çok gaz sancısı oluyor 2 aylık bebeğim 15 günlükken kullanmaua başladık
Baharbek Biogaia kullanabilirsiniz bağırsak düzenleyici. 3. Aya kadar malesef böyle devam edebilir zamanla düzelicek düzenli olarak masajını da yapın YouTubeda videolar var
Fatmao7 Çok emiyor 15 günde bir kilo almıs ebe fazla dedi sıgınamıyor dedi ama emmedende duramıyor emzikte almıyor.. Emzige nasıl alıatırabılrm peki 🤷♀️