Ttt933222 Bebeğim bir metre yükseklikten geriye doğru kafa üstü düştü. Kafasında herhangi bir şişlik kızarma dahi olmadı. Biraz ağlayıp sustu. Üç gün oldu hareketlerinde bir farklılık sezmedim. Yine de doktora götürmeli miyim? Bu arada 8 aylık
Nejlavrl Ttt933222 bence kesinlikle götürün nasil durdunuz asla canım durmaz olduğu an gitmistim kafasinda sonradan ortaya çıkacak bir durum olabilir riske atmamak gerekiyor
Deleted12 Ttt933222 1 metre yükseklik 😕 3 gün olmuş zaten keşke bu kadar salmasaydınız. Az ağladı diye birşey olmayacak anlamına gelmiyor. Umarım birseyi yoktur ilerde de çıkabilir sorun böyle şeyler bazen hemen belirti vermez. Zaten geç de kalmışsınız. Keşke o an gitseydiniz yükselip az binyukseklik değil.
Cheddar Ttt933222 1 metre çok çok fazla. 3 gün beklemişsiniz öyle zaten bişey olursa çıkardı dicem ama bilemedim 🤷♀️lütfen daha dikkat edin 5.aydan sonra yalnız bırakmamak gerekiyo
BurcuKucuk Ttt933222 bu zamana kadar nasıl beklediniz ? 50 cm ve üzeri ger yükseklik çok riskli üstelik kafasının üstüne düşmüş…
Mlke301020 Ttt933222 3 gün olmuş zaten gitseniz doktordan azar işitirsiniz emin olun . 1 metre çok yüksekmiş bebek için bir daha olursa ertelemeyin lütfen yazık
ebannezm Ttt933222 ilk 24 saat önemli canım. Zaten aglamış kafadada şişlik yok. Tomografide riskli doktorlar çokkk gerek görmedikce çekmiyor. O yüzden doktorda bişey yapmaz. 24 saat den sonra çok çok çok nadirdir bişey olması.