Emine_dnz Kizlar kızımın eskisi gibi çiş yapmiyor günde bazen 1 bazen 2 defa kaka yapiyor bazen besledikten sonra peynir kesiği gibi kusuyor ama anlamadım çişi azaldı (salyasi cok akiyor ondan olabilir mi ) doymuyor mu acaba kendi kendimi yedim kac gündür
Melisa59 Emine_dnz kaç saate bir beslıyorsunuz. Salyayla alakası yok dişleri daha çıkmaz bu aylarda tükürük bezleri çalışmaya başlar vede diş tomurcuklari çıkmaya başlamistir. Birde su verin derım havalar cok sıcak günde iki kez 3 çay kaşığı 👍
Sehertosunn Emine_dnz bizde öyleyiz. Ama eskiye nazaran kaka sayısı o kadar cok olmaz zaten. Bazen 2 3 günde bir bile yapabilirler. Çişli bezde 4 5 deca çıkarıyor. Ama doyuyordur ya.
Emine_dnz Tugbaa06 su veriyorum zaten evim cok serin geceleri cam bile açmam battaniye orterim bebeğime 6 bez değiştiriyorum bir günde ama eskisi kadar çok dolu değil kaka da 1 kere yapar mutlaka bazen 2 yapar Melisa59 beslenme saatimiz yok malesef
Emine_dnz Sehertosunn 4 5 kere değişiyor hergun 1 kere kaka yapar mutlaka cok huysuz bende üzülüyorum ac mi diye büyüdü çünkü
Tugbaa06 Kaka yapmaması 5 güne kadar normal beslenmeyi çiş gösterir günde 5 6 çişli bez atıyorsan beslnmesi iyidir ama bezleri kuruysa sık emzir en azından uykulu ve uykuya geçerken su verme konusu senin kararın