Mihrimah3 Nva22 alerji bu evet keşke sakatata bu kadar çabuk geçmeseydiniz alerji bi kaç kere yemeden sonra da olabiliyo çocuk doktoruna gidip çocuk alerji için sevk isteyin
SonSerce Nva22 sakatatı 2 yaştan önce önermiyorlar, bir de bulunduğunuz yer nasıl bilmiyorum ama üstündeki uzun kollu mu? Belki sıcaktan da olmuş olabilir
Nva22 SonSerce ya normalde yediriyorudum bi sütte ishal olunca kestim vermedim kaşınıyordu maf etti bende mecbur ince hırka giydirdim 😞
seleno Nva22 6. Hastalık diye birşey var onu geçirmiş olabilir mi ki bu aralar çok yaygın tabi bir bilgim yok olasılık olarak söyledim, sizde çocuk doktorunuzun telefonu yok mu? Çocuk doktorunuza gösterin mutlaka o sizi yönlendirecektir
Nva22 seleno malesef yok sağlık ocağında hemşireyi aradım kapalı bugün cvp vermedi acile götürdük doktor alerji dedi serum yapalım dedi kızım ilk defa serum alıcaktı ağlama krize girdi izin vermedi bizde çıkarmalarını söyledik bi iğne vurdular bide şurup yazdı yarın muhakkak alerji testi için götürcem
isilayy Nva22 travazol krem öneririm benimde çocuk doktorum çok iyi oğlum alerjik genelde alerji oldugunda travazol krem ve elecon pomad veriyor karıştırıp ikisini bir sürüyorum geçiriyor
Nva22 isilayy sizin alerji belirli bişey mi şimdi ben yarın test için doktora götüreceğim bakalım ne diyecekler o dediğiniz kremleri doktor demeden kullanabilir miyiz
AloneMom Nva22 hiç bilmiyorum ki.bende küçükken geçirmiştim kızamıkçık.ona benziyor sanki ondan sordm
Nva22 AloneMom evet benziyor ama birden çıktı aralıklı dediğil bide yaygın tek bir yerde yok kaşınıyor da
isilayy Nva22 evet eczaneden alabilirsiniz ben test yaptırmadm ama bazı antibiyotik ve brokoliye alerjisi vardı şuan 4 buçuk yaşında yediği bazı şeylerde hemen boynu kabarıyor dediğim kremleri sürdüğüm an geçiyor
UraSsmom Nva22 Benim oğlumda 16 aylık gen hafta bu kadar olmasa da kolumxa bacağında kırmızı kırmızı benekler çıktı sağlık ocağına resim attım b krem yazdı 2 güne geçti. Domates gibi kırmızı gıdalar ve şeker katkılı bişey yedirmeyin dedi. Düzeldi şuan ama dediğim gibi daha azdı
Nva22 UraSsmom herşey veriyorum yiyiyor alerji yoktu ilk defa böyle oldu domates yumurta beyazı çilek kivi bunları 1 yaştan sonra verdim Araklı yanağında az az çıkıyordu bende yumurtayı kestim bi hafta oldu tekrar verdim ama ben kızıma 6 aydan beridir yumurtanın sarısını verdim 1 yaştan sonrada beyazını verdim böyle bişey görmedim
Nva22 seleno Allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda geçer her yüzüne baktığımda içim gidiyor
seleno Nva22 ah annelik o işte canım iç gitmez mi bende bilirim o duyguyu ilk alerjisi olduğunda ne ağlamıştım geçiyor ama Allahım kalıcı dert vermesin hiçbir bebeğe